Biografie Sadryone

Andere activiteiten

 • Video shoot Senna Amarnis (The kulture kids )
 • Workshops voor basis,voortgezet- en speciaal onderwijs.
 • Showcase in Anno Almere.
 • Opening van een bodybuild wedstrijd ( Kennemer theater Amsterdam ) Optreden "Mama is boos" bedrijf feest. ( Fabric te Utrecht )
 • Diploma’s die Sadryone behaald heeft zijn onder andere: AALO opleidingen "Hiphop instructeur"
 • Daarnaast is Sadryone nog bezig met haar MBO dansopleiding op de ROC creative college te Utrecht.
 • Showcase Agora Theater Lelystad, Co-Choreograaf
 • Biografie/CV Sadryone Maduro

  Als je denkt aan Sadryone dan is het eerste waar je aan denkt: dansen! Sadryone is opgegroeid met dans. De salsa, merengue en andere tropische klanken zitten in haar bloed. Ze begon met klassiek ballet op haar negende, dit heeft ze twee jaar gedaan. Als tiener is ze begonnen met Hip-Hop en sindsdien heeft ze deze stijl niet meer los gelaten. Sinds een korte tijd behoort House dance ook tot een van haar favoriete stijlen. Dans betekent alles voor Sadryone, het is niet alleen een hobby maar ook een levensstijl. Ze is er iedere dag mee bezig. Dansen is voor haar genieten. Door hard te trainen probeert ze er beter in te worden en haar grenzen te verleggen. In haar lessen wilt Sadryone vooral de plezier overbrengen naar haar leerlingen: "it's all about having fun!".

  Ze geeft graag les omdat ze haar passie wilt delen met anderen. Tijdens haar lessen behandeld ze voornamelijk de basic dans pasjes. Ze is ervan overtuigd dat deze dienen als een fundering voor verdere ontwikkeling in een bepaalde dansstijl. Elke les probeert ze zo in te delen dat de leerlingen uitgedaagd worden maar ook wat leren. De basis pasjes voegt ze bij elkaar toe door middel van een choreografie. Wanneer de leerlingen de choreografie dusdanig beheersen let ze op de uitvoering en de uitstraling die hierbij aanbod komt.

  Al haar kennis deelt ze graag met haar leerlingen. Zo behandeld ze graag naast haar vrouwelijke hip-hop dansstijl ook invloed van andere stijlen. Zelf beschrijft ze haar les als leuk en leerzaam. Als de leerlingen haar les verlaten met een glimlach heeft Sadryone haar doel bereikt!

  Ze heeft meegedaan aan verschillende optredens en wedstrijden samen met haar oude demo team "The franchise" en "Get Rough" onder begeleiding van choreografen: Seun Latukolan & Senna Amarnis. Met dit team heeft ze meegedaan aan wedstrijden als Soneo, Dance Experience. Udo en het Nederlands Kampioenschap Hip-Hop. Verder heeft ze ervaring het lesgeven in de leeftijdscategorie van 6 t/m 18 jaar.

  Sadryone Maduro
  • © Social Dance 2013. All Rights Reserved.