Daniel

Daniel is een zeer gepassioneerde danser. Zijn gevoel voor dansen gaat diep. Passie is niet alleen zijn leidraad in zijn dans, volgens hem is dat ook puur- en rauwheid. Zijn brede visie en perfectie leidt hem vaak tot unieke creaties. Op het gebied van Hip-hop en House dance heeft hij zijn eigen stijl gecreëerd. Tijdens jamsessies in clubs leert Daniel het meest. Met andere dansers kan hij zich ontplooien en de lat hoger zetten voor zich zelf. Niks is onmogelijk in zijn ogen, zijn wilskracht en muzikaliteit zorgen ervoor dat waar de één stopt, hij doorgaat. Dansen is voor Daniel niet zomaar een bezigheid, het is zijn levensstijl waar hij secuur mee omgaat. Hij haalt uit allerlei muziekstijlen en het leven om hem heen inspiratie. Hij bekijkt het liefst niks binnen de lijntjes en doet alles zoveel mogelijk met positieve energie.

De sfeer die in Daniel’s lessen hangt is ontspannend, leerlingen vinden zijn lessen daarom ook zo inspirerend. Naast de lessen die hij geeft is hij ook bezig om zichzelf iedere keer te vernieuwen. Hij houdt van nieuwe uitdagingen en gaat daar ook altijd honderd procent voor. Zijn nieuwe uitdaging op dit moment is Social Dance zijn eigen dansschool in Zwolle en in Lelystad. Ook doet hij ondertussen mee aan verschillende battles op internationaal niveau.

Daniel is momenteel druk werkzaam in de danswereld. Naast eigenaar te zijn van Social Dance. Is hij ook mede-eigenaar van de vooropleiding 1Essence. Verder is hij nog dansdocent en coach op dansopleidingen. Daniel is nog lang niet uitgedanst. Hij haalt zijn positieve energie uit zijn eigen ervaringen. Zijn creativiteit is niet te stoppen en zijn passie laat hem nooit haken in zijn eigen comfort zone. Daniel ziet in dans ongelimiteerde mogelijkheden, alles wat je wilt kan je volgens hem echt bereiken.

Daniel Louis