• Docenten

Rafael

Rafael danst inmiddels 6 jaar. De stijlen waar Rafael zich voornamelijk in verdiept is House, Hiphop en Locking. Dansen doet hij bijna elke dag en bijna alle dagen bij Social Dance. De sfeer die Rafael in zijn les creëert is veilig en respectvol. Rafael vind het namelijk belangrijk dat in de lessen iedereen zich op zijn gemak voelt en kan dansen hoe hij/zij wilt. Alleen met een veilige omgeving heb je de ruimte om te groeien. Vragen zijn altijd welkom bij Rafael, want van vragen leer je! Er zijn geen domme vragen alleen domme antwoorden! Daarnaast is een omgeving met leuke personen ook nodig, zo creëer je samen met andere mensen bij Social Dance een family, waar je samen deelt en leert van elkaar. Niet alleen op gebied van dans maar ook op een persoonlijk gebied leer je elkaar kennen

Bovendien probeert Rafael zijn lessen op niveau te houden. Volgens Rafael groeit iemand in zijn dans wanneer het hoogst haalbare uit een persoon wordt gehaald. Daarom is het ook belangrijk om je open te stellen voor nieuwe dingen en risico’s te nemen. Dat is de enige manier hoe een persoon kan groeien als persoon en in dans.

Rafael heeft afgelopen jaren veel gereist. Zo is Rafael naar Singapore, China en Spanje geweest, in deze landen heeft Rafael veel ervaring opgenomen. Hij heeft met deze ervaringen geleert dat het heel belangrijk is om vrij te zijn in je dans en te dansen zoals jezelf wilt. Dat is ook een punt wat Rafael mee wilt geven.

Sinds vorig jaar is Rafael begonnen met het leren lesgeven bij Social Dance Academy voor zijn stage. In dit jaar is hij goed getraind als leraar door Daniël, Rafaell kan nu net als alle andere docenten inschatten wat een leerling nodig heeft in zijn dans. Rafael is klaar voor een avontuur met nieuwe mensen in de Social Dance Family! Rafael verwelkomt je graag!