Raw Essence Dance Academy

Na meerdere succesvolle Dance Battles zijn we gestart met onze eigen Raw Essence Dance Academy. De Raw Essence Dance Academy is een nieuw en uniek concept dat we hebben gerealiseerd in samenwerking met Poppodium Hedon.

De Raw Essence Dance Academy is dé plek voor:

 • Lessen in echt rauwe 'Urban Dansstijlen' zoals: Hip-Hop, Freestyle, B-boying en House Dance.
 • Personal Coaching
 • Conditie & Kracht
 • Show Performance
 • Battle Skills
 • Brainfood & Body connection
 • Naast ons vaste docententeam zullen we vaak gastdocenten uitnodigen om hun kennis met onze studenten te delen. In iedere les wordt een half uur besteed aan conditie- en krachttraining. Dit wordt gegeven door een personal trainer. Ook zal er een half uur besteed worden aan het verbreden van kennis op het gebied van dansgeschiedenis, anatomie, basisbeginselen van de Urban dansstijlen en nog andere zeer leerzame onderwerpen. Om de opgedane kennis bij te houden, krijgt iedere student op de Raw Essence Dance Academy een eigen werkboek/portfolio.

  De lessen op de Raw Essence Dance Academy zijn niet te vergelijken met de reguliere lessen. Er wordt stevige discipline van deze studenten verwacht!

  Wij geloven dat we altijd van elkaar kunnen leren. Jong, oud, student of docent. Daarom hanteren wij geen minimale of maximale leeftijd voor de Raw Essence Dance Academy. Zolang jouw doelen gericht zijn op het leren en ontwikkelen van jouw unieke dansstijl, ben je welkom!

  Ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging? Zoek je meer verdieping in het dansen en wil je jouw stijl naar een hoger niveau tillen? Geef je dan op via: info@socialdance.nl

  Locatie Zwolle: Vrijdagavond 19.00-21.30 uur

  Locatie Amersfoort: Dinsdagavond 19.00-21.30 uur (Vanaf September 2019)